Povestea noastră

Proiectul Salciei Residence s-a născut din dorința dezvoltatorului imobiliar de a aduce pe piață un concept diferit - un nou cămin pentru familii, în adevăratul sens al cuvântului. Acestea îmbină confortul din interior cu spațiul generos de la exterior.

despre concept

Ansamblul este situat într-o zonă sigură și mai puțin aglomerată și cuprinde 24 de vile individuale, ce pot fi transformate cu ușurință într-un cămin.

despre dezvoltator

Dezvoltatorul imobiliar ce a pus bazele proiectului Salciei Residence aduce pe piață locuințe de calitate, în care accentul principal cade pe spațiul generos, atât la interior, cât și la exterior.

avantaje

O locație sigură pentru familia ta și o casă mare și luminoasă.

SPAȚIU GENEROS

Fiecare vilă are 120mp la interior și este construită pe o suprafață de 410mp, pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber.

LOCALIZARE PERFECTĂ

Salciei Residence este situat în Domnești, într-o locație mai puțin aglomerată, dar oferind acces și la Centura București și capitală.

FACILITĂȚI NUMEROASE

O curte proprie, o terasă generoasă și amplasarea într-o zonă plină de verdeață sunt doar câteva dintre punctele forte ale complexului.

comuniate

Aici este locul ideal pentru tinere familii cu copii, care își doresc un trai mai liniștit, cu cât mult timp petrecut în aer liber. Dacă ai visat mereu să te muți la casă, aici este locul potrivit pentru tine și familia ta.
Ansamblul rezidențial ideal, pe care familia ta să îl poată numi ”acasă”.
Articole recente
Facebook
Copyright Salciei Residence | 2021